FAQ

- Anda boleh menghubungi hotline perkhidmatan pelanggan kami melalui WhatsApp + 6016-231 3382 dan pasukan kami akan memberi respons kepada anda secepat mungkin.

- Kami memberikan konsultasi percuma dan akan merundingkan bayaran yang berpatutan setelah anda bersetuju untuk memprosesnya. Bayaran rundingan berdasarkan keadaan kewangan anda dan perkhidmatan yang ingin anda jalani.

- Tentu tidak, selain menjimatkan faedah dan menurunkan komitmen kami, tujuan program ini juga adalah mengelakkan masalah senarai hitam atau muflis.

- Tidak, kami tidak akan mengenakan bayaran terlebih dahulu, yuran perundingan perkhidmatan hanya akan dikenakan setelah pinjaman diluluskan dan jumlah pinjaman dilunaskan.

- Kami akan memastikan faedah terbaik berdasarkan keadaan anda, dan memberikan konsultasi profesional bagi anda untuk lebih memahami keperluan kewangan anda.

Bagaimanakah kami boleh membantu anda?

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan dengan konsultasi profesional satu demi satu, memastikan perancangan kewangan terbaik yang disesuaikan untuk anda.

ms_MYBahasa Melayu