Tentang

FR Global Servicing Sdn. Bhd ditubuhkan pada tahun 2016 khusus untuk membina satu syarikat yang berintegriti dan cemerlang dalam bidang perundingan kewangan dan hutang.

Kami adalah perunding kewangan yang boleh dipercayai yang telah menyelesaikan hutang lebih dari ribuan pelanggan. Memberi khidmat nasihat pinjaman kepada orang yang memerlukan nasihat pinjaman. Walaupun anda mempunyai masalah hutang, syarikat kami menyediakan perkhidmatan penyatuan hutang yang dapat membantu menurunkan minat dan pembayaran bulanan untuk menyelesaikan hutang anda.

Kami adalah sekumpulan profesional bersemangat dan berpengalaman.

Cerita Kami

Kami berjaya menolong banyak pelangan, termasuk perusahaan kecil dan sederhana (PKS) untuk menyelesaikan hutang mereka, menjadikan kami perunding penyusunan semula hutang profesional yang boleh dipercayai dan dikenali oleh komuniti perniagaan Malaysia.

Kami telah membantu sebilangan besar individu dan perniagaan dengan hutang bank dan pinjaman bank mereka. Berjaya menyelesaikan lebih daripada RM5 hingga 8 juta hutang kad kredit secara purata setiap bulan, serta banyak skim pembayaran pinjaman yang lebih terkawal, dengan itu menyelamatkan banyak orang yang dibebani hutang dari ambang kemuflisan yang akan datang.

FR Global Sdn Bhd mempunyai sekumpulan Perunding Kewangan yang terlatih secara profesional untuk membantu anda menyusun semula keadaan kewangan semasa anda dengan berkesan melunaskan hutang bank peribadi atau syarikat.

  • Kami tidak terlibat dalam perkhidmatan pinjaman wang. Kami hanya membuat perundingan profesional dan serangkaian perkhidmatan yang disenaraikan di bawah untuk membantu anda menguruskan hutang anda dengan lebih baik.

Pengalaman Kami

PENSTRUKTURAN HUTANG
PENSTRUKTURAN HUTANG KAD CREDIT
PENASIHAT & PERMOHONAN PINJAMAN PERIBADI
PERANCANGAN KEWANGAN
ms_MYBahasa Melayu