MEMASTIKAN PERANCANGAN
KEWANGAN TERBAIK
DITETAPKAN UNTUK ANDA
hubungi kami
Petugas Kami Berdedikasi
Membantu Anda
Mencari Solusi Terbaik
Tentang

FR Global Servicing

Kami adalah perunding kewangan yang boleh dipercayai yang telah menyelesaikan hutang lebih dari ribuan pelanggan. Memberi khidmat nasihat pinjaman kepada orang yang memerlukan nasihat pinjaman. Walaupun anda mempunyai masalah hutang, syarikat kami menyediakan perkhidmatan penyatuan hutang yang dapat membantu menurunkan minat dan pembayaran bulanan untuk menyelesaikan hutang anda.

Kami berjaya menolong banyak pelangan, termasuk perusahaan kecil dan sederhana (PKS) untuk menyelesaikan hutang mereka, menjadikan kami perunding penyusunan semula hutang profesional yang boleh dipercayai dan dikenali oleh komuniti perniagaan Malaysia.

Tentang

Kami Boleh Menolong Anda

Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan dengan konsultasi profesional satu demi satu, bagi memastikan perancangan kewangan yang terbaik, disesuaikan khusus untuk keperluan anda.

Sila menghubungi kami untuk maklumat lanjut.

Perkhidmatan

Established in 2016, we have been serving as your reliable and trusted financial advisor. Our expertise extends to proficient debt restructuring, making us your go-to experts in navigating financial challenges.

Hutang berjaya disusun semula
Better Customer Experiences
More that 1000++
Kes Selesai
ms_MYBahasa Melayu